سلام خسته نباشید ، ببخشید من توی وب مستتر گوگل ارور دارم بات گوگل نمیتونه نقشه سایتم رو ایندکس کنه پر شده از ارور ، مطالبم جدیدا ایندکس نمیشه ، آیا سایت پنالتی شده ؟ برای رفع این مشکل باید چکار کنم ؟
سلام ، ممنونم ، ببین احتمال زیادی داره فایل Robots.txt رو دستکاری کرده باشی یا افزونه ای نصب کردی که از دسترسی بات گوگل داره جلوگیری میکنه ، در کل نگران نباشید کافیه عیب یابی بشه و مشکل رو رفع کنیم حالا یا با عوض کردن هاست و مهاجرت به هاست دیگه یا مسیری که دسترسی بات به سایت غیرفعال شده ، اگر فایل Robot مشکلی توش نیست و اخیرا چیزی به سایت اضافه نکردید برمیگرده بدون شک به هاستتون ، این قبیل اتفاقات ممکن است در مدت کوتاهی بر سئو سایت شما تاثیر گذار باشد ولی در دراز مدت به جایگاه قبلی خود باز خواهید گشت. زمانیکه دسترسی روبات های گوگل به صفحات سایت شما ممکن شده و به بازخوانی مجدد و ایندکس آنها بپردازند دوباره جایگاه خود را در نتایج گوگل کسب خواهید کرد. ولی این امر نیازمند گذشت زمان خواهد بود. البته توجه داشته باشید که برگشت به جایگاه قبلی در صورتی رخ خواهد داد که تغییری اساسی در الگوریتم های گوگل در این زمان ایجاد نشده باشد .
از سمت دیگه ای وارد پنل وب مستر بشید و یک مطلب رو دستی ایندکس کنید اگر شد نشون میده ک مشکل همون هاستتون هست
مرسی عزیز ، زدم ایندکس شد دستی و توی گوگل اومد ،
خوب شما کدوم هاست رو پیشنهاد میدی بنظر خودت از کجا بگیرم ؟
ببین دوست من ، جایی رو پیشنهاد نمیدم چون خودم همیشه ترجیح میدم سرور استفاده کنم نه هاست اما خوب هاستینگ های بزرگ هستن مثل هاست دی ال ، ایران هاست ، سون هاست ، ایران سرور ، میزبان فا و… که همشون واقعا کارشون خوبه باید شما خودت یکیشون رو انتخاب کنی
سلام منم این مشکل رو داشتم و بخاطر تنظیمات امنیتی در فایروال کلودفلر بود که نمیزاشت ربات های گوگل ادرس مپ سایت رو بخونن
کلا باید خیلی با احتیاط حرکت کنید من یه هفته استرس و سردرد داشتم ولی خداروشکر اوکی شده ولی هنوز به جایگاه قبلی برگشتم